Luet osiota: Aloita tästä

Julkaistu , Kommentteja 51 kpl

Titteli:
Nimi:

Syötä tietosi ja paina nappulaa nähdäksesi kutsukirjeesi. (Tiedot eivät tallennu Tylypahkan sivustolle, mutta käyttämäsi laite saattaa tallentaa ne selaimeen. Poista tarvittaessa tiedot välimuistista selaamisen päättyessä.)

Tarvikelista ensimmäisen luokan oppilaille

Koulupuku
  • Kolme tavallista työkaapua (mustaa)
  • Yksi tavallinen suippohattu (musta) päiväkäyttöön
  • Yhdet suojakäsineet (lohikäärmeennahkaa tai vastaavaa)
  • Yksi talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet)
Huomatkaa, että oppilaiden vaatteet on nimikoitava.

Oppikirjat
Oppilailla tulee olla seuraavat oppikirjat:

• Miranda Kanahaukka: Loitsujen käsikirja 1
  • Bathilda Bagshot: Historian taikakaudet
  • Adalbert Jaaritellen: Taikojen perusteet
  • Emeric Kytkin: Muodonmuutokset aloittelijoille
  • Phyllida Itiö: Tuhat taikayrttiä ja -sientä
  • Arsenius Mittalasis: Taikaliemet ja -juomat
  • Lisko Skamander: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat
  • Quentin Tytina: Pimeyden voimat. Itsesuojeluopas
Muut tarvikkeet
  • 1 taikasauva
  • 1 noidankattila (tinaa, vakiokoko 2)
  • 1 lasi- tai kristallipullosarja
  • 1 kaukoputki
  • 1 messinkinen punnussarja
Oppilaat voivat tuoda myös pöllön TAI kissan TAI rupikonnan.

VANHEMMILLE HUOMAUTETAAN, ETTÄ ENSILUOKKALAISET EIVÄT SAA TUODA OMAA LUUDANVARTTA!

Kommentoi

Täytä kommenttisi alle. Pakolliset kentät ovat merkattu * -merkillä. Sinun on esikatseltava kommenttisi ennen kuin voit lähettää sen.

Lovagia Lolita

Moi oon 11 aloitan tyly pahkan tänä vuonna. Asun tylyahossa. Oon täys verinen. Haluaisin Korpin kynteen mutta ei luihinen kaan ois paha. Äiti oli Korpin kynsi mutta isä oli luhuinen.

Lili Luna Potter

Mun suvussa on noitia ja velhoja ja jästejä. Mulla on kaksi isiveliä äiti ja isä, joka on tyly pahkassa aurori.

Lili Luna Potter

Moi! Olen Lili Luna Potter. Olen 10.v. Odotan innolla Tyly pahkan kirjettä.

Vilma Luostarinen

Hei!
Olen odottanut Tylypahkan kirjeen tulemista mutta se ei vain tule. Haluaisin Rohkelikkoon. Olen myös jästi syntyminen jos ei haittaa.

Lasse Nokelainen

Tultuasi velhokoulutusikään olet etuoikeutettu saapumaan Tylypahkan 1. vuosikurssille.

Vanhanarkaus

Hei, olen odottanut kutsua Tylypahkan. En tiedä olenko velho vai olenko jästi. Haluaisin Rohkelikkoon mutta Korpin kynsikin olisi kiva. En tiedä oli kukaan lähisuvusta ollut Tylypahkassa. Toivon että suvusussani olisi joku velho jotta pääsisin Tylypahkaan

Bonnie Wilson

Haluaisin niin kovasti tylypahkaan ja olen aika varma että tupani olisi Korpinkynsi, niin ainakin haluaisin.

Aino Peltoluhta

Haluaisin Tylypahkaan niin kovasti.
Rohkelikko,Korpi kynsi tai Puuskupuh. Mutta ei Luihusta.

Melina Koukkuselkä

mulla on 2 isää ja toinen niistä on tonttu

Ansu

Mun mammani pystyy oikeasti ottamaan yhteyttä tylypahkaan tietokoneellaan mammakin on ollut joskus tylypahkassa
Ja mä oon 15 vuotias tyttö en tiiä ketä te olette mutta haluaisin teistä ystäviä oikeasti mun nimi on ansu Saarinen Linnea mun taitelia nimion Sofia mä ootan kokoajan kirjettä tylypahkaan

Oona

Miten tän voi tulostaa?

Evelyn Black

Käyks tän sivuston ylläpitäjä viel täällä?

Väinö Kokkonen

Pääsiks rohkelikkoon?

Louna

Moikka

Nella

Moi oon mä

Nella

Moi haluaisin rohkelikkoon

Elina Malfoy

Tylypahka täältä tullaan!

Moi! Pääsiskö luihuiseen?

Maarit Kähäri

Rohkelikko!

Haluisin rohkelikkoon!!!

Jeee viimein pääsen tylypahkaan

Miida

Jes! Pääsen Tylypahkaan!

Ansu

Olen aina halunnut päästä mukaan tylypahkaaanse olisi mukavaa jos olisin rohkelikossa tai korpin kynnessä

Beatrix

jee oon 11!!!

Viviana

<3

Adelaide

Vihdoin oon 11!!

Hermione

Äitini oli Luihuinen ja isäni Rohkelikko/:

Ada Grey

<3

Alfie Snow

Minun isäni oli puuskupuh ja äiti korpinkynsi. Uskoisin että minusta tulee kuitenkin puuskupuh.

Ava Miller

Jes! Olen odottanut tätä ja vihdoin se tapahtuu. Haluaisin Rohkelikkoon koska koko perheeni on ollut siinä.

Dylan philips

Aada

Matka kohti Tylypahkaan alkakoon!!

Haluaisin Puuskupuhiin.

Tiia Tasa

Haluisin rohkelikkoon

Sofia Tombmoon

Katselen kirjettäni, jonka pöllö minulle toi. En ollut hämmästynyt. Olen puhdasverinen noita, ja koko sukuni on käynyt Tylypahkaa. Äidin puolella on Luihuisia, ja isän puolella Korpinkynsiä ja muutama Luihuinenkin. Odotan huomista innoissani, silloin käymme Tylyahossa ostamassa minulle tarvikkeeni. Toki minulla on jo muutamia varusteita, kuten sauva, jonka sain kun täytin kymmenen.

Sarvihaara

Haluisin luihuiseen,’ koska siinä on jotai vetävät ja voimakasta mut rohkelikko on ykkönen!!!

Nelli

Terve

Sarvihaara

NIIN haluaisin tylypahkan sille listalle mut en osaa kommentoida oikeesti paikkaa:’(:’(:’(oon AINA puuskupuh. Iha mitä vaa teen nii puuskupuh.

Lisa Potter

Täältä tullaan Tylypahka!

Alice Brown

Vilmasofia

Tämä on kyllä paras paikka ikinä!!

Ruuth hyry

Sandra Potter

Nää on ihan sairaan hyviä testejä

Pihla