Luet osiota: Kirjasto

Julkaistu , Kommentteja O kpl

Kirja on tarkoitettu ensimmäiseksi oppaaksi taikaolentojen maailmaan. Olennot on jaettu kahteen kategoriaan esiintymisensä perusteella. Ensimmäisessä osassa paneudutaan pihapiirissä majaileviin kesyihin ja puolikesyihin olentoihin. Toinen osa käsittelee hieman harvinaisempia tai arempia metsän olentoja.

Julkaistu , Kommentteja O kpl

Loitsuja käytetään moneen tarkoitukseen aina itsepuolustuksesta ruuanlaittoon ja matkustukseen. On pimeyden voimiin lukeutuvia manauksia ja kirouksia ja arkipäivään soveltuvia hyödyllisiä loitsuja. Loitsut ovatkin keskeisiä useimmissa taikuuden haaroissa ja niiden perusteiden opetteleminen on välttämätöntä riippumatta tulevasta ammatista.

Tämä opus on kirjoitettu yleisoppaana loitsujen alkeisiin. Helppoja loitsuja on koottu tasovaatimuksittain ja kirja antaa laajan pohjan monenlaisen loihdinnan harjoitteluun.

Julkaistu , Kommentteja O kpl

Taikaliemien ja -juomien hallinta erottaa perusvelhon ja taidokkaan taikamaailman kansalaisen toisistaan. Liemiä osaamalla voi pelastaa henkiä ja saavuttaa suuria, kunhan tietää mitä tekee. Tämä opus esittelee liemiin liittyviä perusasioita, sekä erilaisia arkipäiväisiä ja helposti valmistettavia liemiä. Tavoitteena on tämän kirjan avulla saavutta ainakin minimitaso liemien osaamisessa.